Vänner!

Pga av Covid 19 och rekommendationer av Förbundet och PostNord så ställs Frimärkets Dag in!!
Likaså beslöt vi på senaste mötet att ställa in resten av årets möten. Vi får hoppas att vi kan starta igen i janurari/februari.

Styrelsen önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År ioch var rädd om Er

Styrelsen

Frimärkets Dag 2019
Den  9 november anordna GFS sin frimärkets Dag på Restaurang Kvarnen. Pga dåligt väder (fel tid på året för frimärkets Dag?) så kom bara cirka 20-25 personer. Glädjande nog så var det 5 damer som besökte oss och plockbordet de första timmarna. Även några ungdomar kom. Så det finns hopp inför framtiden! Bilder kommer.

Det kommer en del förfrågningar via mejl på värderingar och då sällskapet inte har någon speciell som värderar så hänvisar vi till våra möten. Hjärtligt välkommen så kan vi hjälpa till. På frimärkets dag är chansen störst att få hjälp.

Frimärkets dag 2018 hade sällskapet den 13 oktober på Restaurang kvarnen. Cirka 50 personer besökte oss och de flesta vill ha sina märken värderade. Stundtals blev det kö. Plockbord och lotteri var oxå populärt.

Frimärkets dag 2017 hade sällskapet och ungdomsavdelning på Restaurang kvarnen. Cirka 40 personer, gamla som unga besökte oss. Plockbordet är populärt.

 


Lördagen den 23 juli 2016 så deltog sällskapet med en liten utställning under de stora Tåghelgen i Jädraås, ett femtio tal gäster, barn och vuxna, kom och besökte oss för bland annat lek och rådgivning.
Lite bilder från evenemanget



se deras hemsida för mer information http://www.jtj.org/

Frimärkets Dag 2016 anordnade vi den 19 mars, tyvärr inte så många besöka drygt 30 stycken, se bilder nedan från evenemanget. 

Webmaster: Thomas Gustavsson

tidigare händelser



Bilder från Frimärkets Dag 2016

Bi

Bilder från Frimärkets Dag 2015